Arbore genealogic online


Pagina principala < Cum trebuie introduse datele
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
cum introduc al doilea sot/sotie?
Scris de vladlutic (MEMBRU FREE) la data de 04-02-2007
 cum introduc al doilea sot/sotie in cazul unui divort sau deces? cum introduc un copil din afara casatoriei si care nu a fost adoptat de actualul sot?
Scris de admin la data de 04-02-2007
 Ne pare rau , aceasta optiune nu este disponibila momentan. In cel mai scurt timp va fi adaugata ca o facilitate in plus la acest site. Multumim pentru sugestie.
Scris de rhadoo81 (MEMBRU FREE) la data de 08-09-2007
 Tot nu s-a remediat problema cu al doilea sot/sotie ??? Ca la mine in familie 95% sunt casatoriti si ras-casatoriti ... :lol:
Scris de vandreescu (MEMBRU FREE) la data de 08-20-2007
 Voi cei care nu va hotarati odat' si odat' nu aveti nevoie de arbore :twisted:
Scris de Allecsa (MEMBRU FREE) la data de 08-21-2007
 S-a rezolvat problema? E foarte important acest "detaliu". Nu pot continua sa-mi alcatuiesc arborele fara asta. Multumesc! Si felicitari pentru site! :)
Scris de mariapetronela (MEMBRU FREE) la data de 01-22-2008
 Eu sunt mai noua pe acest forum. Am reusit cat de cat sa-mi incropesc si eu arborele genealogic, de fapt am 2, unul din parte mamei si unul din partea tatalui, si am intampinat si eu unele probleme legate de divorturile din familie. :D Am vazut ca au mai fost discutii in acest sens dar ca nu s-a modificat nimic inca. Pe cand o imbunatatire in acesta problema? Si legat de poze? Se vor putea pune poze portret care sa apara in cadrul arborelui? Mie mi se pare super site-ul si ideea e super OK. Am vazut pe alte site-uri din strainatate ca se permite accesul la tot felul de arhive si evidente. La noi pe cand? Sper sa nu fi suparat pe numeni cu acest prim mesaj si va urez bafta la aflat stramosi!
Scris de dorinsng (MEMBRU FREE) la data de 06-05-2008
 nu pot sa introduc in baza de date pe sotul actual al mamei. oare cand aceasta optiune va fi disponibila?
Scris de aajder (MEMBRU FREE) la data de 07-26-2008
 s-a rezolvat cu introducerea mai multor soti\sotii?
Scris de admin la data de 06-15-2009
 Acum se pot introduce oricate sotii sau soti. Folositi optiunea [b:27ehs26m]Adauga sot/sotie[/b:27ehs26m] .
Scris de vcrisro (MEMBRU FREE) la data de 10-07-2012
 In cazul unei persoane casatorite de mai multe ori as dori sa se poata modifica ordinea de afisare a sotului sau sotiei. Mentionez ca nu am completat in ordinea casatoriei si acum nu pot sa modific.
Scris de gbo (MEMBRU FREE) la data de 07-01-2013
 Numele fostei sotii trebuie sa apara cu numele vechi (de dinainte de casatorie). Introduceti o optiune undeva! E enervant sa apara cu numele de maritata... Cum procedez?
Scris de Biancawave (MEMBRU FREE) la data de 01-25-2016
 Am fost casatorita, am divortat. Dupa divort am adoptat o fetita. Fetita apare automat legata de fostul meu sot. Si nu are nici o legatura, va asigur. De asemenea as dori sa adaug si fratele fetitei, care nu este al meu. Arborele il leaga direct de mine... Tatal meu a fost copil din flori. Mama lui s-a recasatorit si au avut impreuna o fetita. Tatal meu apare ca fiu al sotului bunicii mele, desi nu a avut nici o legatura... Cu acest site nu pot face arborele genealogic al familiei mele...
Scris de aajder (MEMBRU FREE) la data de 01-27-2016
 multumesc pentru informatii !
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!