Arbore genealogic online


Pagina principala < Cum caut in baza de date
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Dupa ce se face cautarea ?
Scris de admin la data de 04-18-2007
 Cautarea in baza de date se face astfel : pentru o cautare simpla, rapida introduceti in casuta numele persoanei cautate. Pentru cautarea cu filtre introduceti locul nasterii sau a decesului si data. Aceste date pot fi introduse complet sau partial. De exemplu : introducand data nasterii 85 vor fi afisate persoane nascute in 1885 , 1985 , 1850 etc.
Scris de ovladca (MEMBRU FREE) la data de 01-30-2011
 dupa ce faci cautarea si ai rezultatele nu poti sa vezi nici un arbore, la toate spune ca e privat! doar al tau il poti vedea, chiar de esti inscris pe site si nu esti in afara lui, asa cu me confidentialitatea la optiuni
Scris de admin la data de 02-01-2011
 Buna ziua, suntem fortati de anumite conditii impuse de ANSPDCP, dar suntem in cautare de solutii si in cel mai scurt timp le vom pune in aplicare. Multumim
Scris de ovladca (MEMBRU FREE) la data de 02-06-2011
 Conditia nu ar trebui (im)pusa de niciun ANSPDCP, ca nu e securitatea lu peste de pe vremea lu ceasca la putere pe situl dvs.! Conditia o puneti dvs. si/sau utilizatorii. Pentru asta sunt optiunile de confidentialitate. Dvs ar trebui sa puneti conditia ca utilizatorii sa ofere public datele din moment ce vor sa intre pe site, sau pur si simplu sa aleaga ei cum vor fi afisate datele: pentru ei doar, pentru cei inscrisi doar, sau liber pentru tot internetul. Deci ar fi vreo 3-4 optiuni, insa nu una cum e acum (\"Afiseaza arborele genealogic tuturor vizitatorilor neinregistrati\"), iar astia de la agentia lu peste sa mai stea deoparte daca utilizatorul vrea sa isi faca publice datele. Asa ar fi si indicat pentru a se putea lucra in comun la un arbore si sa se regaseasca legaturile de rudenie.
Scris de admin la data de 02-11-2011
 Reclamatiile au aparut de la persoane care apareau in baza noastra de date , fiind introduse de rudele lor. Rudele le introduceau fara sa ceara permisiunea. Am luat in considerare totusi sfatul dvs. si am introdus mai multe optiuni de confidentialitate. Multumim.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!