Arbore genealogic online


Pagina principala < Detalii baza de date
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Statistici baza de date
Scris de admin la data de 04-18-2007
 Baza de date este in continua marire . La inceputul anului 2007 erau peste 100.000 de nume si peste 2000 de arbori genealogici realizati in baza noastra de date .
Scris de Ella_P (MEMBRU FREE) la data de 06-11-2008
 baza de date este locala adica se bazeaza doar pe inregistarile site-ului sau poate accessa si alte baze de date de la alte site-uri similare.
Scris de admin la data de 06-11-2008
 Baza de date este locala, dar in continua expansiune. La inceputul anului 2008 aveam 250.000 de nume.
Scris de fordxad (MEMBRU FREE) la data de 12-14-2008
 Cu parere de rau o spun...numeric undeva pe-aici va ramane daca nu se optimizeaza posibilitatile de actiune si exemplific doar cu afisarea fotografiilor celor mentionati in arbore, posibilitatea mai multor persoane din cadrul unui arbore (rude apropiate) de a completa datele pe care le cunosc si alte neajunsuri, care, cu siguranta se afla in preocuparile administratorului bazei de date.
Scris de fordxad (MEMBRU FREE) la data de 04-10-2011
 Constat ca incet incet voi avea acces sa vad datele intoduse doar pentru membrii de familie. Precizez ca intentia mea in momentul completarii arborelui a fost cea de a detine toate datele in format electronic...si nu de a crea posibilitatea castigului financiar pentru cel care a creat ori administreaza aceasta baza de date \"in continua expansiune\"
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!