Arbore genealogic online


Pagina principala < Cum aflu mai multe
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Cum aflu mai multe ?
Scris de vlbragaru (MEMBRU FREE) la data de 04-02-2007
 cum aflu mai multe despre stramosii mei? ar trebui sa existe link-uri catre site-uri ale starii civile sau ale arhivelor nationale!
Scris de admin la data de 04-02-2007
 Un link catre un site al Evidentei Populatiei: http://evp.mai.gov.ro/furnizari%20date.htm
Scris de gettodacu (MEMBRU FREE) la data de 04-02-2007
 [quote="sly":3rqsqmum]Un link catre un site al Evidentei Populatiei: http://evp.mai.gov.ro/furnizari%20date.htm[/quote:3rqsqmum] care din pacate nu mai functioneaza
Scris de admin la data de 04-02-2007
 Intr-adevar s-a mutat pagina. Noul link este: http://www.evidentapersoanelor.ro/index ... ri_de_date
Scris de justDan (MEMBRU FREE) la data de 07-13-2007
 Salut!! Imi cer scuze pt. nestiinta mea, dar nu exista vre-un site sau vreo modalitate sa aflu mai multe detalii despre persoane, fara sa apelez la acea cerere la evidenta populatiei???? Adica mi se pare destul de complicat asa si as vrea sa aflu mai multe despre rudele mele despre care nu mai stiu nimic! Multumesc!!
Scris de admin la data de 07-14-2007
 Tocmai aceasta posibilitate vrem sa oferim prin site-ul nostru. Din pacate baza noastra de date nu exceleaza in dimensiuni, dar este intr-o crestere destul de rapida. Cu ajutorul userilor vom dezvolta aceasta baza de date si vom oferi un acces usor la datele care va intereseaza.
Scris de akinom91 (MEMBRU FREE) la data de 08-27-2007
 [quote="sly"]Intr-adevar s-a mutat pagina. Noul link este: http://www.evidentapersoanelor.ro/index ... ri_de_date[/quote] Ce pot afla de pe acest site, ca eu nu am gasit nimic... :(
Scris de admin la data de 08-27-2007
 la aceasta adresa aveti informatii cu privire la modul in care puteti afla informatii de la Evidenta Populatiei
Scris de Janos (MEMBRU FREE) la data de 10-12-2007
 Genealogia isi are propria istorie... Dar orice incursiune in lumea stramosilor incepe intotdeauna cu punerea pe hartie a datelor personale, ale parintilor si bunicilor, frati si surori..., inapoi pana ude ajunge memoria celor din jur. In cazuri fericite astfel ajungem in secolul al XIX-lea si putem continua cercetarile in registrele de stare civila parohiale aflate in arhivele statului, in fiecare resedinta de judet. Legile din Romania permit doar studierea documentelor mai vechi de 100 de ani, si trebuie stiut ca deocamdata nimic nu este online. Nici macar nu sunt digitizate... Este de lucru pentru noi toti cei interesati de genealogie. Rezultate bune putem avea prin vizitarea, apelarea prin telefon a rudelor si fixarea si a celor stiute de ei. Janos - din Sf.Gheorghe - Asociatia Transilvana de Genealogie (peste 100 mii persoane cuprinse in propria baza de date)
Scris de alinutza1986 (MEMBRU FREE) la data de 12-03-2008
 Buna ziua .Imi pare atat de bine ca exista in sfarsit un site de acest gen si in Romania..oau.Problema mea e urmatoarea: parintii mei au murit cand aveam 3 ani iar eu am fost adoptata .Nu stiu mare lucru despre familia mea ..stiu doar ca m-am nascut in Sibiu , stiu numele parintiilor , ai buniciilor paterni si cam atat.Demult incerc sa aflu mai multe despre ei dar pana acum nimic .Sper ca prin intermediul acestui site sa reusesc :roll: Multumesc.
Scris de emilia_ghe (MEMBRU PREMIUM) la data de 12-18-2008
 am remarcat ca esti destul de bine documentat. eu m-am apucat sa imi fac arborele familiei si pe una din ramuri am ajuns pana in 1847. care ar fi pasul urmator : sa incerc sa ma duc la arhiva din orasul in care stiu ca s-a nascut stramosul meu si sa caut in continuare date? si cum fac asta? ma duc pur si simplu la arhiva si le zic ca am nevoie de certificatul de nastere al lui x din anul 1847?
Scris de loana (MEMBRU FREE) la data de 05-15-2013
 mai exista acest site???
Scris de admin la data de 05-16-2013
 Sigur ca exista, drept dovada ca ati putut sa il vizitati...
Scris de loana (MEMBRU FREE) la data de 05-16-2013
 ma refeream la acel link despre care este vorba in acest topic, nu la acest site. si recunosc ca am crezut, ca acest site este are o baza de date mai ampla...din pacate m-am inselat. mai mult decat ce stiu eu, nu ma poate ajuta acest site...
Scris de loana (MEMBRU FREE) la data de 05-16-2013
 sincer am cam dat degeaba acei 5 euro, doar pentru a-mi gazdui arborele, pe care il puteam face pe hartie...sau mai puteti oferi si altceva de acei bani si nu stiu eu?
Scris de admin la data de 05-16-2013
 Beneficii exista. Depinde ce asteptari aveti dvs. Vad ca deja serviciul de sincronizare functioneaza pt. dvs. S-au gasit informatii pe ramura \"Zamfir\". Din sectiunea \"Gaseste familia\" puteti importa datele furnizate de sincronizare. Pe masura ce adaugati informatii noi, sistemul de sincronizare gaseste si mai multe date despre familia dvs. si va ajuta sa va mariti arborele genealogic. In alta ordine de idei, acest site va ajuta in primul rand sa desenati arborele dvs. Avem utilizatori cu arbori de sute de nume, chiar peste o mie, care nu ar fi putut fi desenati pe hartie...
Scris de izbuc89 (MEMBRU FREE) la data de 04-19-2014
 http://www.evidentapersoanelor.ro/index ... ri_de_date Google spune: Hopa... etc.
Scris de izbuc89 (MEMBRU FREE) la data de 04-19-2014
 .evidentapersoanelor.ro/index ... ri_de_date Nu mai exista. Google spune: Hopa... etc. Nu stiu de ce primul mesaj apare trunchiat.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!