Arbore genealogic online

 


 

 

Acesti Termeni si conditii se aplica oricarui vizitator al site-ului www.delibro.ro care accepta inregistrarea in baza de date.

 

CONDITII DE UTILIZARE

Utilizatorul este pe deplin raspunzator pentru informatiile introduse in cadrul programului.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, www.delibro.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este : desenarea arborelui genealogic al familiei, evidenta statistica a persoanelor din familie, crearea contului in cardul site-ului.
Este necesar să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul crearii contului dvs. pe site si a desenarii arborelui genealogic. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a folosi serviciile oferite de site-ul delibro.ro .
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere pe adresa de email admin@delibro.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

NON GARANTII

Delibo.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru:
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;
- eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;
- eventuale pierderi de informatii.

 

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Folosirea delibro.ro de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In cazul in care nu esti de acord cu ei, nu poti sa folosesti acest site. Acesti Termeni si Conditii pot fi modificati fara o notificare prealabila.

 

 

 

Contact:

Pentru orice probleme sau sugestii nu ezitati sa consultati forumul nostru: forum